XII. EFRI Jean Monnet Summer School

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci i katedra Jean Monnet europskih integracija svake godine organizira Ljetnu školu "Međunarodno okruženje i europske integracije" u Rijeci. XII. po redu Međunarodna ljetnja škola održat će se u razdoblju od 27. ipnja do 9. srpnja 2016. godine 

Cilje ljetne škole je upoznati studente ekonomskih, pravnih, političkih studija i ostalih povezanih područja s osnovama gospodarskog procesa integriranja u Europi, s osvrtom na Hrvatsku i  zemlje jugoistočne Europe, te im predočiti prednosti i izazove procesa integriranja na području svakodnevnog života. Više informacija može se naći na linku: http://www.efri.uniri.hr/hr/ljetna-skola, a prijave se primaju isključivo online putem sljedećeg linka: http://form.jotformeu.com/form/40427518749361.  

Tehničke upute za dipl. i sem. rad

Tehničke upute i pravila za pisanje diplomskih i seminarskih radova na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (vidi upute)

Ljetna škola ljudskih prava

Međunarodna škola ljudskih prava organizira se u partnerstvu Sveučilišta u Mostaru, Univerziteta "Džemal Bijedić" i HBV University College of Southeast Norway. Sudjelovanje u ljetnjoj školi osigurava 7.5 ECTS bodova. Ljetna škola traje dva tjedna a odvija se kroz predavanja i praktične radionice na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru. Predviđa se sudjelovanje studenata Sveučilišta u Mostaru, Univerziteta "Džemal Bijedić" i 40-tak studenata s University College of Southeast Norway. Detaljne informacije dostupne su na linku: http://www.hbv.no/news/join-the-summer-school-in-mostar-2016-article148975-7158.html ili na službenoj stranici www.hbv.no. Zainteresirani studenti mogu se prijavom javite na mail asistentici Ivani Stipanović (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

Ovjera zims.semestra - II.rata školarine_2015/2016

Obavijest za ovjeru zimskog semestra i uplatu II. obroka školarine za studente II. (druge), III. (treće) i IV. (četvrte) godine studija  prvog ciklusa -NP 4+1 (vidi obavijest)

Obavijest za ovjeru zimskog semestra i uplatu II. obroka školarine za studente I. (prve) godine studija prvog ciklusa - NP 4+1 (vidi obavijest)

 Obavijest za ovjeru zimskog semestra i uplatu II. obroka školarine za studente - NP 5+0 (vidi obavijest)

Poziv za Regionalni Moot Court

Poziv studentima za sudjelovanje na X. Regionalnom Moot Court natjecanju pred Europskim sudom za ljudska prava čiji će se završni turniru, ove godine, održati u Hrvatskoj, od 6. do 8. svibnja 2016. godine. Studenti zainteresirani za sudjelovanje u natjecanju mogu se prijaviti asistenciti Ivani Stipanović na mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 29. siječnja 2016. godine. 

Stranica 1 od 7

Neum savjetovanje

Javne nabave

Pravni fakultet Mostar

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ustrojava i izvodi: 

a) sveučilišni preddiplomski studij (prvostupnik prava)

b) sveučilišni diplomski studij (magistar prava) i

c) poslijediplomski doktorski studij (doktor pravnih znanosti).

 

Centar Vitez

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U VITEZU

Kontakt osoba u Vitezu:
Predrag Križanović
tel.+ 387 61 154 276

Kontakt osoba u Mostaru:
Emilija Miletić
tel. + 387 36 337 154

Centar Orašje

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U ORAŠJU

Kontakt osoba u Orašju:
Marijan Maskaljević
tel. + 387 63 258 944

Kontakt osoba u Mostaru:
Sandra Zovko
tel. + 387 36 337 189 

Doktorski studij

Doktorski studij Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Idi na vrh