Raspored ispita -NP-dipl.iur_11_12_2015

Raspored ispita za studeni i prosinac 2015. godine za studente koji studiraju po nastavnom planu i programu za stjecanje zvanja DIPLOMIRANI PRAVNIK (dipl.iur) (vidi raspored)

Dekanova nagrada 2015.

Natječaj za dodjelu Dekanove nagrade i Pohvale za izvannastavne aktivnosti redovitim studentima Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru za uspjehe ostvarene u akademskoj 2014./2015. godini. (vidi uvjete dodjele i popis potrebne dokumentacije). NAPOMENA: potrebna dokumentacija može se predati u Tajništvo Pravnog fakulteta od 6. do 19. studenog 2015. godine.

FMOZ _ Dodjela podrške najboljim studentima

Poziv Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti za dodjelu podrške najboljim studentima, državljanima Bosne i Hercegovine koji studiraju na javnim visokoškolskim ustanovama u Federaciji BiH - vidi poziv i uvjete kandidature. NAPOMENA: potrebna dokumentacije može se dostaviti u Tajništvo Pravnog fakulteta od 6. do 19. studenog 2015. godine

Studentski izbori 2015.

Odluka o raspisivanju studentskih izbora koji će se održati 11. studenog 2015. godine u vremenu od 9:00 do 13:00 sati. Vidi odluku ovdje.

Stanje u ISS - provjera

Pozivaju se studenti da pogledaju svoje ocjene i obveze (seminarske radove, izborne predmete) unutar ISS -a i provjere da li one odgovaraju stanju koje se nalazi unutar njihova indeksa. Provjera je neophodna, radi valjanog upisa naredne akademske godine unutar ISS-a. Studenti koji uoče problem trebaju se javiti ISS administratoru na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. radi otklanjanja eventualnih pogrešaka. 

Obavijest za studente -strane državljane

Obavještavaju se studenti - strani državljani da Služba za poslove sa strancima posredstvom svog terenskog centra u Mostaru vrši pojačani inspekcijski nadzor - kontrolu boravišnog statusa stranih dražvljana koji na temelju obrazovanja borave u BiH. Studenti- strani državljani koji nemaju odobren privremeni boravak u BiH, dužni su najkasnije do 10. studenog 2015. godine obratiti se Centru. Više o obvezama i potrebnoj dokumentaciji vidi ovdje.

Stranica 1 od 5

Neum savjetovanje

Javne nabave

Pravni fakultet Mostar

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ustrojava i izvodi: 

a) sveučilišni preddiplomski studij (prvostupnik prava)

b) sveučilišni diplomski studij (magistar prava) i

c) poslijediplomski doktorski studij (doktor pravnih znanosti).

 

Centar Vitez

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U VITEZU

Kontakt osoba u Vitezu:
Predrag Križanović
tel.+ 387 61 154 276

Kontakt osoba u Mostaru:
Emilija Miletić
tel. + 387 36 337 154

Centar Orašje

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U ORAŠJU

Kontakt osoba u Orašju:
Marijan Maskaljević
tel. + 387 63 258 944

Kontakt osoba u Mostaru:
Sandra Zovko
tel. + 387 36 337 189 

Doktorski studij

Doktorski studij Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Idi na vrh