Nastava izv.studenti _2013

Raspored predavanja za izvanredne studente u zimskom semestru 2013./2014. akademske godine za sve godine studija

(vidi raspored)

Stipendije Konrad Adeanuer

Fondacija Konrad Adenauer raspisuje natječaj za stipendije za 1. i 2. godinu mater studija odnosno 4. i 5. godinu studija. Više informacija od stipendiji i uvjetima prijave vidi ovdje

JOINEU-SEE PENTA

Otvoren natječaj za  stipendiranje mobilnosti i akademske razmjene u okviru projekta JoinEU-SEE Penta

Sveučilište u Mostaru je ostvarilo pravo sudjelovanja u Erasmus Mundus Action 2 projektu JoinEU-SEE Penta kao punopravni partner sa željom poboljšanja mobilnosti studenata preddiplomskih, diplomskih, doktorskih i postdoktorskih studija te nastavnika i djelatnika Sveučilišta.

 Natječaj za prijavu je otvoren 11.studenoga 2013. godine i traje do 1.veljače 2014. godine. Detaljnije informacije možete potražiti na web stranici projekta preko koje se vrši i prijava na natječaj www.joineuseepenta.eu ili na https://www.facebook.com/pages/JoinEU-SEE-Penta te u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru na broj telefona 036/337-077 ili  e-mail adrese:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ;   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ;  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

IS_dostava e-mail adresa

Pozivaju se sljedeći studenti, da asistentici Ani Dujmović   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  dostave svoje e-mail adrese kako bi im se na iste, mogli dostaviti korisnički podaci za korištenje Informatičkog sustava Sveučilišta u Mostaru

(Popis studenata koji su dužni poslati svoje e-mail adrese)

Javni poziv

JAVNI POZIV 

STUDENTIMA PRAVNOG FAKULTETA SVEUČILIŠTA U MOSTARU, DRŽAVLJANIMA BOSNE I HERCEGOVINE, ZA KANDIDIRANJE ZA DODJELU POTPORE NAJBOLJIM STUDENTIMA

Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti dodijelit će jednokratnu potporu najboljim studentima, državljanima Bosne i Hercegovine koji studiraju na javnim visokoškolskim ustanovama u Federaciji Bosne i Hercegovine, čiji je uspjeh ostvaren do kraja akademske 2012./2013.godine. 

(O uvjetima i pravilima kandiidiranja više vidi ovdje)

Doktorski studij - II. generacija 2013./2014.

Natječaj za upis druge (II.) generacije polaznika na Poslijediplomski doktorski studij iz pravnih znanosti na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru (vidi natječaj). Natječaj je otvoren mjesec dana od dana objave u dnevnom tisku i web stranicama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Natječaj je objavljen 23. rujna 2013. godine. 

Stranica 1 od 2

Neum savjetovanje

Pravni fakultet Mostar

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ustrojava i izvodi: 

a) sveučilišni preddiplomski studij (prvostupnik prava)

b) sveučilišni diplomski studij (magistar prava) i

c) poslijediplomski doktorski studij (doktor pravnih znanosti).

 

Centar Vitez

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U VITEZU

Kontakt osoba u Vitezu:
Predrag Križanović
tel.+ 387 61 154 276

Kontakt osoba u Mostaru:
Emilija Miletić
tel. + 387 36 337 154

Centar Orašje

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U ORAŠJU

Kontakt osoba u Orašju:
Marijan Maskaljević
tel. + 387 63 258 944

Kontakt osoba u Mostaru:
Sandra Zovko
tel. + 387 36 337 189 

Doktorski studij

Doktorski studij Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Idi na vrh