IS prijava ispita - II. godina

Studenti II. godine studija, nastavnog programa 4+1, koji ispite prijavljuju putem Informatičkog sustava (IS Sveučilišta), a koji su u II. godinu studija prenijeli određeni broj ispita s prethodne godine (I. godine studija), dužni su prije polaganja  i prijave ispita sa tekuće godine (II. godine), položiti sve prenesene ispite (I.godine). Iako IS formalno dopušta prijavu ispita i druge II. godine studija, ako postoje nepoloženi ispiti prethodne godine, sve prijave će biti poništene. 

Prezentacija IS sustava

Pozivaju se studenti I. godine studija (4+1 nastavni program) kao i studenti II. godine( 4+1 program), koji do sada nisu bili upoznati s radom IS sustava da u utorak, 21. siječnja 2014. godine u 9:15 sati u dvorani Prve godine prisustvuju prezentaciji Informatičkog sustava Sveučilišta putem kojeg studenti prijavljuju ispite i realiziraju ostale svoje obveze na Fakultetu. 

Moot court travanj 2014.

Poziv studentima za sudjelovanje na VIII. regionalnom Moot Court natjecanju pred Europskim sudom za ljudska prava čiji će se završni turnir održati u Srbiji (Vojvodini) od 25. do 28. travnja 2014. godini (vidi poziv)

Nastava izv.studenti _2013

Raspored predavanja za izvanredne studente u zimskom semestru 2013./2014. akademske godine za sve godine studija

(vidi raspored)

Stipendije Konrad Adeanuer

Fondacija Konrad Adenauer raspisuje natječaj za stipendije za 1. i 2. godinu mater studija odnosno 4. i 5. godinu studija. Više informacija od stipendiji i uvjetima prijave vidi ovdje

JOINEU-SEE PENTA

Otvoren natječaj za  stipendiranje mobilnosti i akademske razmjene u okviru projekta JoinEU-SEE Penta

Sveučilište u Mostaru je ostvarilo pravo sudjelovanja u Erasmus Mundus Action 2 projektu JoinEU-SEE Penta kao punopravni partner sa željom poboljšanja mobilnosti studenata preddiplomskih, diplomskih, doktorskih i postdoktorskih studija te nastavnika i djelatnika Sveučilišta.

 Natječaj za prijavu je otvoren 11.studenoga 2013. godine i traje do 1.veljače 2014. godine. Detaljnije informacije možete potražiti na web stranici projekta preko koje se vrši i prijava na natječaj www.joineuseepenta.eu ili na https://www.facebook.com/pages/JoinEU-SEE-Penta te u Uredu za međunarodnu suradnju Sveučilišta u Mostaru na broj telefona 036/337-077 ili  e-mail adrese:

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ;   Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ;  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Stranica 1 od 3

Neum savjetovanje

Pravni fakultet Mostar

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru ustrojava i izvodi: 

a) sveučilišni preddiplomski studij (prvostupnik prava)

b) sveučilišni diplomski studij (magistar prava) i

c) poslijediplomski doktorski studij (doktor pravnih znanosti).

 

Centar Vitez

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U VITEZU

Kontakt osoba u Vitezu:
Predrag Križanović
tel.+ 387 61 154 276

Kontakt osoba u Mostaru:
Emilija Miletić
tel. + 387 36 337 154

Centar Orašje

Pravni fakultet Sveučilišta u Mostaru
CENTAR U ORAŠJU

Kontakt osoba u Orašju:
Marijan Maskaljević
tel. + 387 63 258 944

Kontakt osoba u Mostaru:
Sandra Zovko
tel. + 387 36 337 189 

Doktorski studij

Doktorski studij Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. 

Idi na vrh